Trofej Bijeljine otišao u Lukavac, Đozić najuspješniji

U nedjelju, 10. juna 2018. godine bijeljinski Karate klub “Unsu” organizovao je fantastičan karate turnir, koji je okupio oko 600 karatista iz 56 klubova i 5 država.

Najuspješniji su bili karatisti kluba borilačkih sportova “Tuzla – Sinbra” iz Tuzle sa osvojenih 16 zlatnih, 2 srebrene i 10 bronzanih medalja, a zatim slijedili su Karate klub “Energija” iz Banja Luke sa 9 zlatnih, 7 srebrenih i 10 bronzanih medalja, te Karate klub “Omladinac” iz Podgorice sa osvojenih 10 zlatnih, 7 srebenih i 3 bronzane medalje.

Ipak vrhunac takmičenja je bio tokom održavanja revijalnog dijela turnira pod nazivom Super 8 juniors & U21 seniors, a kojeg je osvojio lukavčanin Mensur Đozić, član kluba borilačkih sportova “Orkka” iz Lukavca.

Mensur Đozić osvojio je Trofej Bijeljine, pobjedama u 5 mečeva.

Najprije je Đozić ovaj dio takmičenja otvorio pobjedom od 4-1 nad Bojičić Novom, da bi u narednom krugu pobijedio rezultatom 4-0 nad Vatrić Ajdinom. Pobjedom od 9-1 nad Nedić Sašom Đozić se plasirao u finale, a tamo je morao pobijediti klupskog kolegu Hamzu Čajića.

Finalni meč bio je izuzetno zanimljiv, a klupske kolege se nisu štedile i borili su se do posljednjeg atoma snage za Trofej Bijeljine. Ipak, pobjeda je pripala Mensuru Đoziću i to rezultatom 8-5.

Konačan poredak najboljih u revijalnom dijelu takmičenja je glasio Mensur Đozić osvajač trofeja, drugo mjesto je pripalo Hamzi Čajiću, dok su treće mjesto podijelili Tešanović Đorđe i Bojičić Novo.