NAJAVA: “KUP ŠAMPIONA 2018”

Karate klub “Omladinac” iz Podgorice ove godine slavi 45 godina postojanja, a tim povodom organizator je jednog od kako se čini najkvalitetnijih karate turnira u regiji.

1. Međunarodni karate turnir “Kup šampiona 2018” održati će se 7. oktobra 2018. godine u Univerzitetsko sportsko-kulturnom centru Podgorica.

“Za 45 godina našeg postojanja podigli smo više generacija izvanrednih takmičara i osvajača medalja. Za minule godine rada iznjedrili smo desetine šampiona. Stvorili smo šampionski klub i svjetski poznato i priznato ime. Hrabro i dostojanstveno predstavili smo našu državu na svakom takmičenju u prethodnih 45 godina. Ponosno slavimo 45-ti rođendan.

Obećavamo vam kvalitet takmičenja i suđenja dostojna našeg imena. Dobrodošli na Kup Šampiona”, istakli su nam iz kluba.

U izuzetno kratkom roku, otkako su prijave otvorene, učešće je prijavilo preko 500 takmičara iz 7 država, što nam najavljuje odličan sportski događaj. Organizatori su za najbolje obezbijedili i novčane nagrade, pa će tako na jubilarnom takmičenju Omladinac prvoplasirane klubove nagraditi novčanim nagradama u iznosima od 750 €, 250 € i 150 €.

Prijave za 1. Kup šampiona 2018 možete izvršiti na linku www.ekarate.eu, a više informacija o turniru potražiti na stranici turnira www.kupsampiona.me