6. Međunarodni karate turnir “Trofej Rakovice 2018”

Međunarodni karate turnir ’’Trofej Rakovice’’, koji se ove godine održava po šesti put, zavređuje veliku pažnju klubova u regionu.

Na ovom po mnogo čemu prestižnom turniru, nastupaju najbolji takmičari, kako u katama, tako i u borbama. Ovo je jedino takmičenje, ne samo u Srbiji, već i šire, gdje se na svakom borilištu koristi sistem VIDEO REVIEW.

Za takmičare u konkurenciji kadeta, juniora, mlađi seniora i seniora u katama pojedinačno i ekipno i borbe pojedinačno, predviđen je pun repasaž. Za takmičare u konkurenciji poletaraca, pionira i nada u katama ekipno i pojedinačno apsolutni nivo, borbe pojedinačno za pionire i nade, radi se skraćeni repasaž.

Brojni sponzori su prepoznali značaj ovog takmičenja i svojim učešćem omogućili da se ova manifestacija održi na visokom nivou.

Opština RakovicaGeneralni pokrovitelj manifestacije je Gradska Opština Rakovica, koja je ovu manifestaciju proglasila za Manifestaciju od značaja za Opštinu. Sama Opština Rakovica je dio grada Beograda, koja se prostire na površini od 4.647 hektara, s tim da urbanizovano područje obuhvata površinu od 3.000 hektara. Rakovica se nalazi na južnom dijelu Beograda u donjem toku Topčiderske rijeke i od centra je udaljena 10 kilometara. Znatan dio opštine Rakovica čine šume i parkovi i jedna je od gradskih opština koja ima najviše zelenila.

’’AMS Osiguranje’’ a.d.o. je jedna od najstabilnijih osiguravajućih kuća na srpskom tržištu sa širokom mrežom prodajnih mjesta i kvalitetnom i konkuretnom ponudom proizvoda osiguranja.
’’AMS Osiguranje’’ a.d.o. osnovano je 1998. godine kao akcionarsko društvo za poslove osiguranja čiji je najveći pojedinačni akcionar Auto moto savez Srbije. Svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima osiguranja prilagođenim potrebama klijenata. Rasprostranjena prodajna mreža, ažurnost prilikom isplate štete, stručan kadar i profesionalan odnos prema klijentima, samo su neke od karakteristika ’’AMS Osiguranje’’ a.d.o.

Na preko 250 prodajnih mjesta širom Srbije, uključujući i granične prelaze, ’’AMS Osiguranje’’ a.d.o. potecijalnim klijentima nudi mogućnost zaključivanja polisa iz različitih oblasti osiguranja.
Kadrovsku strukturu ’’AMS Osiguranje’’ a.d.o. čine vrhunski stručnjaci iz različitih oblasti koji maksimalno doprinose uspješnom i kvalitetnom obavljanju djelatnosti osiguranja. Osnovni moto ’’Osiguranik je na prvom mestu’’.

Iskreno se nadamo da ćete i Vi prepoznati kvalitet ovog takmičenja i svoje učešće uzeti narednog vikenda u Rakovici.

.