eKARATE.ME: “TROFEJ BARA 2018”

Crnogorski karate klub “Bar” iz Bara organizator je 10. Internacionalnog karate turnira “Trofej Bara 2018”, a očekuje se dolazak preko 700 takmičara iz 6 država regiona. Do sada je prijavljeno oko 300 takmičara.

Ovaj karate turnir održati će se 24. novembra 2018. godine u sportskom centru Topolica u Baru. Manifestaciju su podržale mnoge institucije i kompanije, a priznanje generalnog pokrovitelja pripada Opštini Bar. Generalni sponzor je turistička organizacija Bar, a sponzori manifestacije su auto kuća Sćekić, Q2, Rapexs, plažni bar Hemingway, mesara Čudesa od mesa, Luka Bar i Ruska Investiciona Kompanija.

“Vjerujem da će ovaj jubilarni Trofej Bara biti poseban. Očekujem podršku klubova iz regije, a do sada prijavljenih oko 300 takmičara, najavljuje da možemo očekivati izuzetno jak turnir. Podrška institucija i sponzora nije izostala ni ovoga puta i vjerujem da ćemo opravdati njihovo povjerenje u potpunosti. Zaista sam im zahvalan na podršci”, istakao je Almir Cecunjanin direktor karate kluba “Bar”.

Ovu manifestaciju će mnogi treneri iskoristiti kao posljednju provjeru pred nastup na Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U21. Prijave za turnir mogu se izvršiti isključivo putem www.ekarate.me, a zaključiti će se 22. novembra 2018. godine.