Trofej Bijeljine 2019

eKarate.BA: “Trofej Bijeljine 2019”

Poštovani,
9. juna 2019. godine u Bijeljini će se održati 2. Otvoreno karate prvenstvo grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2019“.

Turnir organizuje karate klub „UNSU“ iz Bijeljine, uz pokroviteljstvo grada Bijeljine i Ministarstva Porodice Omladine i Sporta Republike Srpske, te uz odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.

Protekle godine učešće je uzelo 622 takmiĉara iz 57 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Na turniru je na pet borilišta sudilo 16 međunarodnih karate sudija, 9 sa državnom licencom i 5 sa republičkom i regionalnom licencom.

U sklopu turnira održan je i “SUPER 8” revijalni pozivni turnir koji je okupio juniore, te seniore osvajače međunarodnih medalja, a najuspješniji među njima bili su Mensur Đozić i Hamza Čajić iz BiH, te Đorđe Tešanović i Novo Bojićić iz Srbije.

Ove godine prema preliminarnim najavama klubova očekujemo učešće preko 80 klubova iz Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Austrije, Srbije i Bosne i Hercegovine sa oko 800 takmičara i takmičarki svih uzrasta. Ponovo ćemo se potruditi da angažujemo najkvalitetnije sudije kako iz BiH tako i regiona, a sve u cilju što kvalitetnijeg takmičenja.

Takođe, ponovo ćemo organizovati revijalni dio “Super 8” u kojem možete da očekujete učešće najkvalitetnijih takmičara iz BiH i okolnih zemalja.

Ovim povodom, u ime UO kluba, te u ime Organizacionog Odbora turnira čast mi je i zadovoljstvo što vas mogu pozvati da budete učesnici Drugog otvorenog karate prvenstva grada Bijeljine “TROFEJ BIJELJINE 2019”.

S nadom da ćete svojim učešćem podržati organizaciju turnira i da se tim povodom vidimo u Bijeljini upućujem vam najsrdačnije sportske pozdrave!

S poštovanjem,

Goran Ivković Direktor turnira